Noge gor, pa bo!

Noge gor, pa bo! - Vanessa Bates | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vanessa Bates
DIMENZIJA
10,82 MB
IME DATOTEKE
Noge gor, pa bo!.pdf
ISBN
3121533321312

OPIS

Duhovita in hkrati ganljiva zgodba o odnosih v družini, ki nam razkrije skrivnost materinstva. Od kod pridejo dojenčki? Če se imata moški in ženska rada, se poljubita, in nato … Vanessa Bates in njen mož ugotovita, da v resnici ni tako, kajti pot do materinstva ni preprosta. Čudovita in optimistična zgodba o upanju, polna resnic in duhovitosti, in razmišljanja o materinstvu. Kaj zares pomeni postati mama? V zgodbi, v kateri naletimo na maškare in pogansko poroko in na glavo ljubljenega, ki diši kot rižev puding, je odgovorila večkrat nagrajena pisateljica Kerry Armstrong.

da postaneta starša. Kaj pa, če ne gre vse po načrtih? Ali ima njuna zgodba o neplodnosti srečen konec? Pomoč iščeta tako v alternativni kot tudi uradni medicini.

Zaenkrat le po spletu , spomladi pa upamo tudi v živo. Predstava nastaja v koprodukciji Hiše otrok in umetnosti in Kulturnega centra Rulla. Med tem tudi dež poneha in z novimi močmi spet vzamem pot pod noge.

POVEZANE KNJIGE