Nazaj v Afriko

Nazaj v Afriko - Zvone Šeruga | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zvone Šeruga
DIMENZIJA
4,78 MB
IME DATOTEKE
Nazaj v Afriko.pdf
ISBN
9943643355814

OPIS

Leta 2015 je po podatkih Svetovne turistične organizacije 35,4 milijona mednarodnih turistov obiskalo podsaharsko Afriko. Veliko turistov je tja potovalo zaradi turističnega lova na slone, leve, leoparde, nosoroge, ki jih vzrejajo posebej za potrebe lovskega ... Carinske dajatve in drugi ukrepi trgovinske politike.

Moj ati, je kolesarski navdušenec, ker pa ... Led iz ledenih jam v Trnovskem gozdu in na Nanosu so nekdaj s težkimi vozovi tovorili v Trst, od koder so ga z ladjami vozili vse do Afrike. Led, s katerim so nekoč hladili pijače in živila, iz njega pa izdelovali tudi sladoled, zadnja leta hitro izginja. Več v knjigi Nazaj v Afriko in dokumentarni TV seriji Moja Afrika (Pop tv) Ampak - ne, nisem še končal; potovanja postanejo prijazen strup, ki zasvoji.

POVEZANE KNJIGE