Nacionalni park; Kompromis; Naši

Nacionalni park; Kompromis; Naši - Sergej Dovlatov | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sergej Dovlatov
DIMENZIJA
3,61 MB
IME DATOTEKE
Nacionalni park; Kompromis; Naši.pdf
ISBN
4578784330611

OPIS

V knjigi Nacionalni park, Kompromis, Naši, so predstavljena najpomembnejša dela Sergeja Dovlatova. Kot skorajda celoten njegov opus, slonijo na avtobiografskih dejstvih. Nacionalni park, ki velja za najboljše avtorjevo delo, se dogaja v prelomnih trenutkih avtorjevega življenja. Oditi ali ostati, ljubiti ali sovražiti, pisati ali piti, predvsem pa kako živeti? Na vprašanja seveda ne dobimo enoznačnega odgovora. Tako kot niso enoznačne zgodbe Kompromisa, ki se skrivajo pod diktiranimi članki sovjetskih novinarjev. Družinski album, ki ga listamo v Naših nam ponudi nenavadno paleto značajev. Smeh skozi solze, ki nas spominja na Gogolja, se meša humanističnim pogledom Čehova, glavni junak, ki ga najdemo včasih pod imenom Boris, drugič Sergej, pa s hemingwaysko možatostjo korači preko sivine sovjetskega vsakdanjika, častnikarskega cvetličenja in praznih steklenic vodke.

Nacionalni park, ki velja za najboljše avtorjevo delo, se dogaja v prelomnih trenutkih avtorjevega življenja. Sergej Donatovič Dovlatov. Nacionalni park ; Kompromis ; Naši.

»Nacionalni park«, ki velja za najboljše avtorjevo delo, se dogaja v prelomnih trenutkih avtorjevega življenja.Oditi ali ostati, ljubiti ali sovražiti, pisati ali piti, predvsem pa kako živeti? Nacionalni park; Kompromis; Naši (Študentska založba, Ljubljana, 2007) Sklici Last edited on 16. januar 2017, at 12:19.

POVEZANE KNJIGE