Modrost rojevanja

Modrost rojevanja - Ina May Gaskin | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ina May Gaskin
DIMENZIJA
9,48 MB
IME DATOTEKE
Modrost rojevanja.pdf
ISBN
3201865963602

OPIS

Ina May Gaskin živi v skupnosti, ki se imenuje Farma in leži na jugu ameriške zvezne države Tennesee, blizu Summertowna. Z možem in še nekaj sto drugimi sta jo ustanovila v začetku sedemdesetih prejšnjega stoletja - značilno zanjo je življenje v stiku z naravo, ženske pa svoje otroke (razen v primerih komplikacij, ki so redkejši ... Porodni vodnik je prva knjiga v slovenščini ki prikazuje babiški način razmišljanja Za babiško filozofijo je značilno da nosečnost porod in poporodno obdobje pojmuje kot fiziološka obdobja v življenju ženske - ko te potrebujejo več pozornosti v obliki podpore manj pa v smislu zdravljenja Modrosti rojevanja Travma ne zastara October 26, 2018.

Bralcem razkriva najboljše informacije, ki so trenutno na voljo o resničnih zmožnostih ženskega telesa med porodom in jim pokaže, kako jih lahko dopolni tudi učinkovita ... Modrost rojevanja Piše: Uredništvo iskreni.net . Ponedeljek, 2.

POVEZANE KNJIGE