Mati noč

Mati noč - Kurt Vonnegut | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kurt Vonnegut
DIMENZIJA
6,28 MB
IME DATOTEKE
Mati noč.pdf
ISBN
7268963270052

OPIS

Kurt Vonnegut (1922-2007) je (ne samo) po mojem mnenju eden največjih a... Šentjernejska noč označuje atentat na hugenotskega poveljnika Gasparda de Coligny v noči na 24. avgust 1572, kateremu je sledil pokol velikega števila pariških hugenotov.Moderni zgodovinarji ocenjujejo, da so poboji, ki so trajali še več tednov po tem datumu, zahtevali med 5000 in 30000 žrtev. Mati noč opisuje tragedijo te vrste, postavljeno pred ozadje druge svetovne vojne.

Priljubljena televizijska voditeljica, urednica in novinarka Miša Molk, je imela za sabo več kot očitno neprespano in stresno noč. O tem je potarnala tudi na družbenem omrežju Facebook in na svoj zid objavila tudi dokaz, ki ji je kratil spanec. Mirna čez noč postala mati samohranilka.

POVEZANE KNJIGE