Mala nebesa

Mala nebesa - Kajetan Kovič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kajetan Kovič
DIMENZIJA
12,22 MB
IME DATOTEKE
Mala nebesa.pdf
ISBN
9591092670123

OPIS

Po zajetnem romanu Pot v Trento Kovič še vedno raziskuje zgodbe svojega rodu, s tem pa svoje korenine in svojo človeško identiteto. Mala nebesa je klasično izpisana okvirna novela o deloma resnični, deloma izmišljeni usodi Matije, avtorjevega pradeda po materini strani, ki se je s sinom izselil v Brazilijo, se sprva zaposlil v gradbeništvu, s pridnostjo in poslovno iznajdljivostjo pa kmalu ustanovil lastno podjetje. Po tragični sinovi smrti se je odselil v drug kraj in kot Matea Menada začel novo življenje. Novela se spremeni v literaturo, se pravi v fikcijo, prav z uprizoritvijo tega novega življenja, na koncu pa se spet povrne v dokumentarično stvarnost pisateljevega razkrivanja pradedove usode. Zaradi take kompozicije učinkujejo Mala nebesa inovativno in sveže, zaradi nostalgičnega tona oživljene preteklosti pa močno delujejo tudi na bralčevo emocionalno doživljanje.

Kajetana Koviča uvrščamo v obdobje sodobne slovenske književnosti po drugi svetovni vojni Sinkronizirani crtani filmovi. Crtici.eu NE VRŠI stream videa ili hostuje video snimke, Filmove koje gosti gledaju kod nas na sajtu su hostovani na sajtovima kao što su Openload, Streamango, Vidbul, bestreams, Vidzi, TheVideo, Streamin itd Svi video zapisi koji se nalaze na tim sajtovima su vjerovatno odobreni od strane vlasnika istih Crtici.eu nije odgovoran za sadrzaj drugih sajtova. Label and copyright: Baja Mali KnindzaZabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!Music:Lyrics:Arr:Video: Bojan Mala lesena nebesa (8m x 5m) So točno to, nebesa.

S prijatelji, oboževalci in sledilci je na Instagramu delila veselo novico, da se je štiričlanski družini pridružila mala Mayzel Josephine. Katja Ferderber alias Katarina Mala si je vzela čas in prišla razveselit gojence bivalne skupnosti Vrhnika. Navdušila je tudi vse, ki so prispevali evre za jesensko letovanje teh otrok s posebnimi ... Na malo masla ocvremo zrele banane, ki smo jih prerezali po dolgem na pol.

POVEZANE KNJIGE