Lepolistje

Lepolistje - Iztok Geister | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Iztok Geister
DIMENZIJA
8,92 MB
IME DATOTEKE
Lepolistje.pdf
ISBN
8714202408764

OPIS

Iztok Geister se po Hvalnici ruju (2004) in Doživetjih krasa (2005) vrača k svojemu ljubljenemu grmu, da ga še enkrat prelista. Ne more se upreti božanski sili, da bi vsakega lista ne poimenoval z imenom, s katerim ga ta nagovarja. V nobenem rujevem grmu ne najde dveh enakih listov, čeprav so razlogi za takšno ali drugačno obarvanost znanstveno pojasnjeni. Avtor se jih zaveda, vendar ga to ne ovira, da jih z občudovanjem barvne in oblikovne pestrosti domišljijsko ne presega. V naravi se od grma do grma spreletavajo listnice, v knjigi upodobljene kot napovednice barvnih različic. S pretanjenim občutkom jih je narisala Maja Marčič.

Lepolistje: prebiranje rujevih listov, presenetljiva knjiga poetiziranih fotografskih in besednih.. 21,35€ ŠTEGER ALEŠ .

Iztok Geister. 21,35 ... Iztok Geister - oglejte si vse knjige na Emka.si, Narava, kot jo vidi narava, Lepolistje, Popotovanje od Pirana do Ankarana, Risarica, Newyorški dnevnik... V pesniški zbirki Lepolistje se je Iztok Gesier leta 2007 še enkrat vrnil k svojemu ljubemu ruju.

POVEZANE KNJIGE