Klic džungle

Klic džungle - Sabine Kuegler | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sabine Kuegler
DIMENZIJA
7,95 MB
IME DATOTEKE
Klic džungle.pdf
ISBN
8385336609172

OPIS

Vse bolj se zdi, da največja izziva na področju komuniciranja nista samo izbor pravih besed in zavzeta komunikacijska drža, ampak slaba praksa, da posamezniki, podjetja in organizacije ne počnejo tega, kar govorijo, in obratno. Akele klic: Pomladna pesem: Budnica: Priden volčič: Kača klopotača: Prišel je čas volčiči: Kaj volčič nardi: Skala posveta: Kam so vsi volčiči šli Naslov: Klic džungle. - 2007 Število izposoj: 366 Sigla Naziv knjižnice Število izposoj; 1: 50225: Cankarjeva knjižnica Vrhnika Najbolj verodostojne in aktualne zgodbe s področja notranje in zunanje politike, gospodarstva, športa, kulture in zabave.

Lepo ohanjena knjiga. 041 478 298 ali preko Svojo pripoved je nadaljevala v drugi in tretji knjigi, to sta Klic džungle ter Plenilka in plen.

POVEZANE KNJIGE