Joga zame

Joga zame - Darija Čamernik | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Darija Čamernik
DIMENZIJA
4,43 MB
IME DATOTEKE
Joga zame.pdf
ISBN
9951913436475

OPIS

Zaradi joge sem bolj umirjena in sproščena." Petra: "Joga je moj odklop od napornega vsakdana. Predstavlja tisti del dneva, kjer se zame cas ustavi in tiste redke trenutke zivljenja, ki jih posvetim le sebi." ... Zavedanje je za prakso, pa naj bo to vadba asan, pranayam ali drugih tehnik, bistveno.

Kako je spremenila tvoje življenje oziroma česa te je naučila v življenju? Verjamem, da nas joga nauči lekcij, ki jih v danem trenutku potrebujemo. Mene je zagotovo naučila tega, da je treba v življenju spustiti vajeti iz rok in se prepustiti, ker enostavno ne moremo vplivati na to, kako se bo vrtela zemlja. Prav iz tega razloga je nastal spletni program "Zdaj je čas zame", kjer se 3x na teden za 30 minut posvetiš sebi.

POVEZANE KNJIGE