Devet velikih jokov

Devet velikih jokov - Bojan Pavletič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bojan Pavletič
DIMENZIJA
4,96 MB
IME DATOTEKE
Devet velikih jokov.pdf
ISBN
1074718670286

OPIS

To je Viljem Černo za pesniško zbirko »Ko pouno noći je sarcé - Ko polno je noči srce«, ki je izšla pri Goriški Mohorjevi družbi in Kulturnem društvu Ivan Trinko. Rai 3/bis, nedelja, 3. in četrtek, 7.1.

2009 - Lojzka Bratuž za antologijo slovenskih goriš kih avtorjev Goriška knjiga in za življenjsko delo 48. Knjige v kategoriji - Proza | Založba in spletna knjigarna Mladika Založba založba s knjigami slovenskih zamejskih pisateljev. Korale potrebujejo devet do dvanajst let za okrevanje v primeru velikih okoljskih motenj, kot so neurja ali množični primeri beljenja koral, kažejo ugotovitve raziskovalcev avstralske Univerze Southern Cross. Avtor študije je ob tem poudaril, da je zaradi neposrednega človeškega vpliva po svetu vse manj koralnih grebenov. jean-michel maldamÉ; alain besancon; aleksij pelipenko; aleŠ gabriČ, polona kekec, brigita rajŠter; aleŠ maver; aleš nose; alex de wall; alice schalek Aldo Rupel ponuja bralcu temeljit pregled Pavletičeve bibliografije, ki obsega bodisi športno-zgodovinska dela bodisi leposlovna (s svojo avtobiografijo Devet velikih jokov je Pavletič leta 2007 prejel nagrado Vstajenje): knjigo dopolnjujejo tudi izbrane kolumne, ki jih je prof.

POVEZANE KNJIGE