Zgodbe iz Mehike

Zgodbe iz Mehike Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
12,80 MB
IME DATOTEKE
Zgodbe iz Mehike.pdf
ISBN
3168740942851

OPIS

Pisana mitologija predhispanske Amerike, bogato ustno izročilo in religiozni rituali so bili v deželi silovite revolucije in velike gospodarske krize dobra podlaga za razvoj kratke proze, ki tam v zadnjih desetletjih doživlja razcvet. Dvaindvajset umetnikov, cvetober modernih mehiških pisateljev, je pripravilo svoje kratke zgodbe, v katerih bralcem razkrivajo svoje življenjske navdihe. Barvita paleta vonjev in okusov, ki so lahko združeni samo v ­Mehiki.

Svojo plat zgodbe je predstavil tudi Janko Jenko, ki je lastnikom podjetja posodil denar za izpeljavo posla. Lah: Po teh fantih bi se lahko zgledovali "Moja povezava ...

Avtor: Jana Bauer, Robert Murray Davis, Dušanka Zabukovec . Mehiška avtorica Guadalupe Nettel, ki je za svoje zgodbe prejela več nagrad, nas zasvoji z ekonomično pripovedjo, usmerjeno v senčne plati, ki se v večji ali manjši meri nahajajo v vsakem posamezniku, in imenitno prehaja različna kulturna okolja od Mehike pa do Japonske. Odlomek iz knjige. Zgodbe iz Mehike Zgodbe iz Nepala Zgodbe iz Pakistana Zgodbe iz Portugalske Zgodbe iz Romunije Zgodbe iz Slovaške Zgodbe iz Turčije Zgodbe iz Urugvaja Zgodbe iz Venezuele STROKOVNE Charles Duhigg Pametnejši, hitrejši, boljši: skrivnost … Frederic Gros Filozofija hoje V.

POVEZANE KNJIGE