Sol življenja

Sol življenja - Ivan Sivec | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivan Sivec
DIMENZIJA
9,65 MB
IME DATOTEKE
Sol življenja.pdf
ISBN
2703361791397

OPIS

Gianni je očitno spregledal, da si vsi ... Sol življenja je prizanesljiv komentar o italijanskem moškem na splošno in, bolj specifično, o toksični absurdnosti Silvia Berlusconija, hkrati pa je to film o grozi in neizbežnosti staranja.« - Peter Bradshaw, The Guardian Sol življenja je seveda humor, ki pa ga je treba jemati po kapljicah - pred spanjem ali takoj po njem, v zmerni dozi po največ trikrat na dan, namesto drugih začimb življenja. Spremno besedo je napisal konkurenčni pisatelj Bogdan Novak.\" Ivan Sivec Sol življenja Gianni e le donne, Gianni Di Gregorio, Italija, 2011, 90 min, v italijanščini Sol življenja.

Poslušaj (6:36) Naroči se na podkast. foto: Duhovna misel V počitniških dneh sta otroka sklenila, da pripravita staršem presenečenje: skuhala bosta kosilo.

POVEZANE KNJIGE