Skrivaj

Skrivaj - Anita Shreve | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anita Shreve
DIMENZIJA
8,54 MB
IME DATOTEKE
Skrivaj.pdf
ISBN
9765904644633

OPIS

»Z Andrejo sva se poročila tako, da sem jaz svoje prijatelje povabil na praznovanje svojega rojstnega dne, in ko so zvečer prišli na ohcet, sva midva ... Na skrivaj posnela, kaj počne hčerka v kuhinji! To je skrivala pred družino in prijatelji, zdaj pa jo je razkrinkala. Se spomniš RUSLANE, ukrajinske zmagovalke z Evrovizije? 17 let kasneje je videti še boljše! Vsi so STRMELI v njen trebuh! Tudi zdravniki niso mogli verjeti, KOGA je nosila pod srcem! Hči najbogatejše Hrvatice rodila na skrivaj.

Po nedavnem končanju snemanja bo film že ta teden na ogled na mednarodnem filmskem festivalu v Berlinu. Za svoj drugi celovečerni film, o katerem doslej javnost ni vedela ničesar, je Lena Dunham ... Britanska princesa Beatrice se je po poročanju britanskega tabloida The Sun danes na skrivaj poročila.

POVEZANE KNJIGE