Premagajmo depresijo!

Premagajmo depresijo! - Gwendoline Smith | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gwendoline Smith
DIMENZIJA
11,27 MB
IME DATOTEKE
Premagajmo depresijo!.pdf
ISBN
2631596095477

OPIS

Spoštovani! Depresija je ena najpogostejših duševnih motenj, saj enkrat v življenju prizadene eno od osmih oseb. Doleti lahko kogarkoli, ne glede na raso, etično skupino ali starost. Umetnica Billie Bond bo pojasnila kampanjo Premagajmo depresijo, v kateri z umetnostjo kintsugi uporabi za prikaz zgodb osmih resničnih oseb, ki živijo z veliko depresivno motnjo.

Doleti lahko kogarkoli, ne glede na raso, etično skupino ali starost. Umetnica Billie Bond bo pojasnila kampanjo Premagajmo depresijo, v kateri z umetnostjo kintsugi uporabi za prikaz zgodb osmih resničnih oseb, ki živijo z veliko depresivno motnjo. Kintsugi je ... Premagajmo depresijo je poljuden, praktičen, informativen, sočuten in izjemno zanimiv priročnik, v katerem je avtorica združila osebne izkušnje, medicinske podatke in ščepec zdrave pameti za pomoč vsem tistim, ki se morajo spopasti z depresijo, tako otroško in najstniško kot poporodno depresijo ter depresijo pri starejših. premagajmo depresijo - Priročnik za vodje delavnic in predavatelje.

POVEZANE KNJIGE