Ponaredki in poneverbe

Ponaredki in poneverbe - Brian Innes | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Brian Innes
DIMENZIJA
9,51 MB
IME DATOTEKE
Ponaredki in poneverbe.pdf
ISBN
3066748890801

OPIS

Gre za knjigo osupljivih pripovedi o mojstrskih ponaredkih in neverjetnih potegavščinah, ki so se zvrstile skozi zgodovino. Brian Innes je zbral številne resnične zgodbe o ponarejanju denarja, umetnin, arheoloških predmetov in še marsičesa drugega. Ponarejevalci so spretno izdelovali celo ponarejene steklenice za viski, kavbojke znanih kreatorjev in pločevinke za fižol. Kdo so bili najbolj znameniti prevaranti in goljufi? Kdo je ponaredil izvirno ustavo ZDA? Zakaj naj bi bil eden izmed originalov Van Goghovih sončnic na Japonskem? Zakaj se znanstvena srenja še vedno prepira o pristnosti torinskega prta? Vse to boste izvedeli na več kot dvestotih slikovno obogatenih straneh.

15,00 € ... II Brian Innes - Ponaredki in poneverbe Trda vezava. Lokacija oglasa Brian Innes - Ponaredki in poneverbe Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa Ponaredki in posledice.

Samooklicana zdravnica oziroma pripravnica od tedaj seveda ne dela več v izolski bolnišnici, med ... Ponaredki in posledice. Silva Križman.

POVEZANE KNJIGE