Ponaredki in poneverbe

Ponaredki in poneverbe - Brian Innes | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Brian Innes
DIMENZIJA
6,5 MB
IME DATOTEKE
Ponaredki in poneverbe.pdf
ISBN
1444922978984

OPIS

Gre za knjigo osupljivih pripovedi o mojstrskih ponaredkih in neverjetnih potegavščinah, ki so se zvrstile skozi zgodovino. Brian Innes je zbral številne resnične zgodbe o ponarejanju denarja, umetnin, arheoloških predmetov in še marsičesa drugega. Ponarejevalci so spretno izdelovali celo ponarejene steklenice za viski, kavbojke znanih kreatorjev in pločevinke za fižol. Kdo so bili najbolj znameniti prevaranti in goljufi? Kdo je ponaredil izvirno ustavo ZDA? Zakaj naj bi bil eden izmed originalov Van Goghovih sončnic na Japonskem? Zakaj se znanstvena srenja še vedno prepira o pristnosti torinskega prta? Vse to boste izvedeli na več kot dvestotih slikovno obogatenih straneh.

december 2014 ob 22:50 V primeru suma poneverbe dokumenta mu takega potrdila ne bodo izdali, primer pa bodo v nadaljnjo preiskavo posredovali policiji. "Osebno se ne zavzemam, da bi del usposabljanja postal tudi praktični preizkus plovbe na morju.

Ponaredki Zaposleni v muzeju 15 let zamenjevali umetnine s ponaredki Originale so prodajali za od 100 do 800 dolarjev K. T.

POVEZANE KNJIGE