Odvisnost od alkohola

Odvisnost od alkohola - Aleksander Može | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleksander Može
DIMENZIJA
3,69 MB
IME DATOTEKE
Odvisnost od alkohola.pdf
ISBN
6210878753609

OPIS

zanikanje, izgovori, drobljenje, zmanjševanje, projekcija). Med psihiatrične motnje, ki so (lahko) posledica alkoholizma pa sodijo: alkoholni bledež (halucinoza), psihoza korsakova, demenca, organski psihosindrom, alkoholna ljubosumnostna blodnjavost ... Opis: Namen diplomske naloge je predstaviti življenje in boj žene, ki je bila odvisna od alkohola.

Človek s svojimi telesnimi in duševnimi lastnostmi, življenjskim slogom in odnosi v družbi nekako ustvarja pogoje za nastanek odvisnosti. Odvisnost od alkohola je bolezen, ki ne izbira glede na socialno-ekonomski status. Razlika med posamezniki je le, koliko je nekdo psihosocialno opremljen, da lahko prikriva njene učinke.

POVEZANE KNJIGE