Natašin ples

Natašin ples - Orlando Figes | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Orlando Figes
DIMENZIJA
6,27 MB
IME DATOTEKE
Natašin ples.pdf
ISBN
3064149314562

OPIS

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest Prav tako ga je navdušila knjiga istega avtorja Natašin ples o kulturni zgodovini Rusije. Veliko manj je bil zadovoljen z deli drugih pisateljev, ki ravno tako pišejo o ruski zgodovini; o knjigi Rachel Polonsky je cinično ugotovil, da je pretenciozna in da se človek, ko jo bere, resno vpraša, zakaj so jo sploh natisnili. Pavčnik M.: Materia constitutionis (Glose ob Pisateljski ustavi), v: Izvori slovenske.

Slika za Natašin ples Avtor: Orlando Figes je lahko simbolična, zato se pred nakupom v trgovini prepričaj ... Figes se je bralcem po vsem svetu, tudi slovenskim, močno priljubil s knjigo o kulturni zgodovini Rusije Natašin ples.Delo, ki je v slovenskem prevodu Mateja Venierja izšlo v sozaložništvu Modrijana in Studie Humanitatis, je tematiziralo pogosto razumu nedojemljivo Rusijo skozi kulturne, družbene in družabne vhode. Dekabriste spet potrebujemo, Cukjati črni murn, Vodnik zapel Evropi, prostozidarji spet maltajo, mila zgodba Kačičeve, vizije Braca Mušiča, Ježkov Bog Zlatorog, berljiv Natašin ples 23. oktober 2007 02:00 23.

POVEZANE KNJIGE