Naš zrak

Naš zrak - Jorge Guillén | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jorge Guillén
DIMENZIJA
6,86 MB
IME DATOTEKE
Naš zrak.pdf
ISBN
6056907931863

OPIS

Jorge Guillén pripada tisti skupini španskih pesnikov, ki je pri nas postala znana kot Lorcova generacija. V nobeni drugi evropski deželi se ni od konca preteklega stoletja zbrala tolikšna množica lirskih talentov kot prav v Španiji. Guillén je več desetletij veljal kot avtor ene same knjige z naslovom \"Cántico\" (Hvalnica), ki je najprej izšla v Madridu kot drobna pesniška zbirka, nato pa še v razširjeni izdaji s podnaslovom \"Fe de vida\" (Vera v življenje). Kasneje je izdal še dve pesniški zbirki in svoje tri knjige poezije združil v zbirki z naslovom \"Aire nuestro\" (Naš zrak). V njej je izjemni pesnik ponovno izpričal svojo ustvarjalno vitalnost.

Nacionalni energetski in podnebni načrt (NEPN) sicer po svoje upravičeno favorizira tip zemlja - voda, ki namesto zraka, kot vir toplote, uporablja v zemlji akumulirano sončno… Študije kažejo, da v zaprtih prostorih preživimo tudi do 90 odstotkov našega časa. Nedvomno je dom naš prostor za življenje, prostor, ki je v teh časih tudi naša delovna postaja, pisarna, učilnica, vrtec in telovadnica hkrati.

Prostornina 2,5 L vam omogoča pripravo sladkih in slanih dobrot za vso družino. Need to translate "NÁŠ ZRAK" from czech and use correctly in a sentence? Here are many translated example sentences containing "NÁŠ ZRAK" - czech-english translations and search engine for czech translations. Toplotne črpalke zrak/voda. Tudi hladen zrak je poln energije.

POVEZANE KNJIGE