Na poti pride vse naproti

Na poti pride vse naproti - Bruno Hartman | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bruno Hartman
DIMENZIJA
7,89 MB
IME DATOTEKE
Na poti pride vse naproti.pdf
ISBN
5733647249938

OPIS

Na zemljevidu ima Oglej mogočno zidovje in stražne stolpe. Stal je na križišču pomembnih poti in je imel odlično pristanišče, zato je bil eno najpomembnejših mest v rimskem imperiju. Od Lipovca greva po stari, markirani poti.

Razgibana življenjska zgodba, raznolikost njegovega strokovnega zanimanja, predvsem pa širina ter številne znanstvene in druge objave so ... S portretom dr. Bruna Hartmana, ki ima enak naslov kot njegova avtobiografija - Na poti pride vse naproti - želimo poudariti njegovo vlogo in pečat, ki ga je dal Mariboru in širši regiji, obenem pa se sprehoditi in promovirati kulturno zgodovino Maribora. Domov / PRIČEVANJA, DNEVNIKI, SPOMINI / NA POTI PRIDE VSE NAPROTI - Bruno Hartman.

POVEZANE KNJIGE