Kako zadovoljiti žensko

Kako zadovoljiti žensko - Nigel Browning, Jane Moseley | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nigel Browning, Jane Moseley
DIMENZIJA
7,93 MB
IME DATOTEKE
Kako zadovoljiti žensko.pdf
ISBN
6716891111436

OPIS

Vodnik po gospodinjskih in hišnih opravilih za prave moške vam prinaša vse, kar kot sodobni moški potrebujete za odkrivanje znanosti in umetnosti gospodinjenja. Pojasni vam, kako razkosati celega piščanca, se izogniti odvečnemu likanju, česa ne nosimo in zakaj, pomen nalepk za nego oblačil, kako napisati seznam nujnih opravil v vašem domu, kako postati kralj vaše kuhinje in še mnogo več. Naučite se sestaviti seznam nalog in izzivov, narediti razpored opravil in celo razumeti, kako deluje pralni stroj. Upoštevajte nasvete strokovnjakov, ki bodo s pomočjo študij primerov in nazornih ilustracij poskrbeli, da vam gospodinjenje ne bo več tuje, ampak ga boste naravnost vzljubili.

Ne pozabite na poljube, nadaljujte masažo, ne bodite pregrobi in nagradite njen pogum. ... Oralni seks.

hudo Moški.si, Seksi nasveti, Vse o seksu; 22 junija, 2015 Poklepetali smo z zgovorno 21-letno študentko, ki si je izbrala simpatičen vzdevek Knut, ter nam zaupala svoje izkušnje o seksualnem zapeljevanju in zadovoljevanju žensk. 16 ... Kako se igrati igrice okoli felacije.

POVEZANE KNJIGE