Binu

Binu - Su Tong | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Su Tong
DIMENZIJA
12,81 MB
IME DATOTEKE
Binu.pdf
ISBN
8187419260606

OPIS

Su Tong nam v tem romanu z razkošno domišljijo odstre popolnoma drugačen in nepričakovan svet skrivnostne kitajske preteklosti. Pripoved se dogaja v obdobju cesarske dinastije Qin (221 pr. n. št.- 206 pr. n. št.), ki je vladala prvi enotni državi na Kitajskem, ko so začeli graditi tudi dosti pozneje dokončan kitajski zid. Junakinja Binu prihaja iz vasi, kjer ženske ne smejo jokati, zato jim tečejo solze iz drugih delov telesa; Binu se tako najprej nauči jokati z lasmi. Pozneje se poroči s srčnim izbrancem Quiliangom, s katerim srečno zaživita.Potem ko njenega moža odpeljejo med naborom za gradnjo Velikega zidu, se Binu odloči, da ga bo poiskala. Odpravi se na tisoč lijev dolgo potovanje proti Lastovičji gori, da bi mu odnesla zimska oblačila. Na poti jo čakajo številne prepreke in nepričakovani zapleti, vendar Binu kljub vsemu ostaja odločna in zvesta možu do samega konca.

Binu has a Masters degree in Epidemiology & Biostatistics, which is the study of the factors that bring upon disease.She is ... Naravna mila BINU izdelujejo v mestu Damyang v Koreji, proizvodnja je ročna in v najboljši kakovosti. Ekskluzivna mila so 100% naravna in obogatena z novimi učinkovitimi rastlinskimi sestavinami iz Koreje.

4.6 out of 5 (105 Ratings) Specialties: Family Medicine / Primary Care Book Appointment. Please Read regarding COVID-19.

POVEZANE KNJIGE