Zgodbe s Kube

Zgodbe s Kube Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
12,18 MB
IME DATOTEKE
Zgodbe s Kube.pdf
ISBN
9267727734130

OPIS

Ker kri ni voda, kot pravimo Slovenci, se res ne smemo čuditi, da je Kitajska danes ob Kanadi in Venezueli daleč najmočnejša gospodarska partnerica Kube in da evropski uvozniki hitro trčijo na močno navzočnost kitajskih podjetij. s karticami (Mastercard, Visa, ActivaMaestro, Activa, Diners), Plačilo po predračunu (pravne osebe) Račun z odlogom plačila (za javna podjetja, knjižnice, šole) Zgodbe; Nagradne igre; Osebnost Primorske; Vsi prispevki; Oddaje; Izkaznica . O Radiu Koper; Ekipa; Frekvence Pokličite nas +386 (0) 14 372 101.

Za odhod - le na nekoliko drugačen, manj tvegan način - se je odločil tudi Alexey Sarria Guerra, ki prihaja iz Havane. Verjetno so bili begunci s Kube ali kakšnega drugega otoka, morda čisto običajni kriminalci - kdo bi vedel, vsekakor pa so bili ljudje, ki jim v življenju ni uspelo. Eden je bil bolj črn, kot drug, policisti in vklenjeni, a jih to očitno ni delalo enake. Knjigarna - spletna knjigarna Doria nudi knjige, ilustracije, slike, in darilni program > Obračamo liste, odkrivamo nove strani in svetove ...

POVEZANE KNJIGE