Vijolice so modre

Vijolice so modre - James Patterson | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
James Patterson
DIMENZIJA
3,1 MB
IME DATOTEKE
Vijolice so modre.pdf
ISBN
3348205097955

OPIS

Alex Cross se mora spopasti z najbolj nenavadnim primerom doslej. Serija krutih umorov z ugrizi ga popolnoma zbega. Morilec iz romana Vrtnice so rdeče, Veleum, se je vrnil, tokrat še bolj neusmiljen in krut. Crossu se pri zapletenem primeru pridružita simpatična detektivka Jamilla Hughes ter iznajdljivi agent FBI-ja Kyle Craig. Kljub njuni pomoči pa se mora Cross na koncu sam soočiti z nevarnimmorilcem.

Crossu se pri zapletenem primeru pridružita simpatična detektivka Jamilla Hughes ter iznajdljivi agent FBI-ja Kyle Craig. Kljub njuni pomoči pa se mora Cross na koncu sam soočiti z ... Prodam knjigo Vijolice so modre.

Travis in Kourtney sta sicer že vrsto let dobra prijatelja, šele zdaj pa je njuno prijateljstvo preraslo v romanco. James Patterson: Vijolice so modre(2010) 36. James Patterson: Čez drn in strn(2010) 37.

POVEZANE KNJIGE