Ujemanja

Ujemanja - Jasna Blažič | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jasna Blažič
DIMENZIJA
5,33 MB
IME DATOTEKE
Ujemanja.pdf
ISBN
2429221304230

OPIS

Jasna Blažič je v pričujoči knjigi zbrala kratke prozne zapise, ki se ukvarjajo z nepričakovano povezanimi dogodki in naključji, ki so del našega vsakdana, a jih le stežka opazimo. Navadni posamezniki se zapletajo v nenavadne dogodivščine, zaradi katerih v njihovem življenju zapiha nov veter. Pisava Jasne Blažič je pronicljiva, z izjemnim občutkom za podrobnosti. »A če bi pogledali v zakulisje, bi videli polno níti, katerih vzorec bi pred našimi očmi nastajal na videz slučajno; če pa bi si vzorec ogledali še bolj podrobno, bi morda opazili, da ga med seboj odvisno tkejo nam nevidne roke – in te morda delujejo celo po načrtu, po zamišljeni zgodbi ali libretu.«

Poišči srček z vajino kombinacijo znamenj. Začetek novega ljubezenskega razmerja je za mnoge ljudi nekaj povsem spontanega, zato vam predstavljamo ljubezensko ujemanje med astrološkimi znamenji. Na sredini grafa, v srčku, vidiš odstotke astro ujemanja. Na grafu imaš so še štiri omenjena področja ujemanja.

Ovnu vlada planet Mars, tehtnici pa Venera, kar je najbolj tipičen primer ujemanja. Vendar pa to ne pomeni, da odnos ne bo zahteval truda, saj se obe znamenji nenehno poigravata drug z drugim. S kom se ujemajo posamezna astrološka znamenja.

POVEZANE KNJIGE