Tista reč

Tista reč - Melvin Burgess | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Melvin Burgess
DIMENZIJA
11,20 MB
IME DATOTEKE
Tista reč.pdf
ISBN
2462240718258

OPIS

Tista reč je tista reč, o kateri se ne govori, se ne sme govoriti ali pa se ne zna govoriti - seks namreč. In če se o seksu ne zna govoriti, imajo že dovolj zmedeni pubertetniki še toliko slabša izhodišča za oblikovanje pristnega in iskrenega odnosa do sebe in nasprotnega spola. Kako izgleda najstniška seksualnost brez čustvene podlage, nam pokažejo trije prijatelji, ki vsak na svoj način naredijo prve korake v svet brezobzirne spolnosti. Dino se levi v plejbojčka, Ben skače v posteljo s profesorico umetnosti, Jonathon pa najde simpatijo v dekletu, iz katere se sošolci delajo norca, ker ni ravno manekenka.

Knjiga je v zaboju pod zaporedno številko 48. Objavljen: 31.01.2021 dne 20:03 Tista reč na »o« Tistega junija 2009 je z obrazov prisotnih sijalo zadovoljstvo.

It is the main river in the Haldenvassdraget system and flows from Femsjøen lake to Iddefjorden fjord. The river is less than 5 km long, calculated from the dam in Femsjøen to the mouth of the fjord. Kot muškatni orešček ali kaj je že tista reč, kuhano vino in babični piškoti.

POVEZANE KNJIGE