Sanjajo tisti, ki preveč spijo

Sanjajo tisti, ki preveč spijo - Nejc Gazvoda | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nejc Gazvoda
DIMENZIJA
12,57 MB
IME DATOTEKE
Sanjajo tisti, ki preveč spijo.pdf
ISBN
1366301625606

OPIS

A v zadnjem času je vedno več dokazov, da so predebeli tudi tisti ljudje, ki preveč spijo. Strokovnjaki menijo, da je tako, ker imajo 'zaspanci' krajši dan in tako manj časa za rekreacijo. Študenti in učenci, ki jim v šoli ne gre najbolje, lahko poskusijo izboljšati svoje spalne navade.

Tuje se počutim tudi sam - kot bralec. Sanjajo tisti, ki preveč spijo, novel, (2007) Fasunga, short stories, (2007) V petek so sporočili, da bo v nedeljo konec sveta (On Friday We Were Told the World Would End on Sunday), short stories, (2009), short stories, (2009) Filmography. Kot ptič, short documentary (2006) - writer and director Premalo, preveč Vsem psom moramo omogočiti, da spijo toliko, kolikor potrebujejo.

POVEZANE KNJIGE