Propad civilizacij

Propad civilizacij - Jared Diamond | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jared Diamond
DIMENZIJA
9,50 MB
IME DATOTEKE
Propad civilizacij.pdf
ISBN
6697346147487

OPIS

Ogled in nakup mogoč Logatec (041 652 208). Možen nakup tudi po pošti z nakazilom na TRR. Poslanec Državnega zbora Robert Polnar je 1.

leta stala majevska naselja. Obsežna suša, ki je zajela območje Mehike pred približno 1000 leti, je sprožila propad ene prvih visokih civilizacij. To potrjuje nova raziskava, ki je med drugim ugotovila, da se je letna količina padavin zmanjšala za kar 70 odstotkov v času propada majevske civilizacije. Vzroki za propad civilizacij V svoji odmevni knjigi Propad civilizacij: kako družbe izberejo pot do uspeha ali propada (Učila, 2007) Jared Diamond predstavi Velikonočni otok kot primer civilizacije, ki je propadla zaradi prevelikega izkoriščanja zanjo ključnih naravnih dobrin.

POVEZANE KNJIGE