Moški: ženska: pisma

Moški: ženska: pisma - Dušan Jovanović, Manca Košir | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Dušan Jovanović, Manca Košir
Moški: ženska: pisma.pdf

Pripravljena je tudi stopiti pred oltar. ŽENSKA in MOŠKI drug drugemu dar Peti postni vikend zakonci žirovskih zakonskih skupin že tradicionalno preživimo na Mirenskem Gradu. Zbralo se nas je okrog 20 parov ter nekaj ducatov otrok. Ženska je v svoji najboljši moči, ko je ženska.

Ob rojstvu mi je bilo pripisano, da sem ženska, to mi je bilo pripisano na podlagi zunanjih genitalij. Ženska je kot kravata: Če si jo nastaviš pri slabi svetlobi, te stalno stiska okoli vratu. Ženska je kot telefon: Velikokrat je zasedena, ni redkost da je zvezana z napačno številko, da o vpadanju tretje osebe v linijo ne govorimo.