Leonardo

Leonardo - Fabio Scaletti | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Fabio Scaletti
DIMENZIJA
6,46 MB
IME DATOTEKE
Leonardo.pdf
ISBN
6238492471368

OPIS

V novi, veličastni monografiji boste spoznali Leonarda da Vincija z vseh njegovih izjemno ustvarjalnih plati – kot slikarja, arhitekta, znanstvenika, raziskovalca in izumitelja novih tehnologij, orodij in različnih strojev, preučevalca anatomije človeka in živali … Oglejte si Leonardova najpomembnejša dela – od prve datirane slike pa do zadnjih, velikemu geniju pripisanih slik in risb. Ob vsakem delu so opisane še okoliščine nastanka, razložene Leonardove mojstrske tehnike in pred kratkim odkrite podrobnosti. Po zaslugi galerij, muzejev in zasebnih zbirk z vsega sveta so mnoga umetniška dela predstavljena z najnovejšimi in zelo podrobnimi posnetki, ki so bili posneti po končanih restavratorskih delih. V knjigi sta svoje moči in znanje združila strokovnjaka svetovnega ugleda. Prvi je specialist za slikarje italijanske renesanse, Fabio Scaletti, dodatno študijo pa je prispeval še Martin Kemp, eden največjih specialistov za Leonarda in profesor na univerzi na Oxfordu.

Leonardo is sometimes credited as the inventor of the tank, helicopter, parachute, and flying machine, among other vehicles and devices, but later scholarship has ... V knjigi Leonardo, genij sta svoje moči in znanje združila strokovnjaka svetovnega ugleda. Prvi je specialist za slikarje italijanske renesanse, Fabio Scaletti, dodatno študijo pa je prispeval še Martin Kemp, eden največjih specialistov za Leonarda in profesor na univerzi na Oxfordu. DEIXE SEU LIKE 👍🏻 E ATIVE O LEMBRETE PRUDENTIAL E PETRA APRESENTAM:Live Canto, Bebo e Choro #LiveLeoComPrudentialPATROCÍNIO: LÍNEA CACHAÇA CABARÉAPOIO: AC... Leonardo Osebno ime Leonardo da Vinci.

Prvi je specialist za slikarje italijanske renesanse, Fabio Scaletti, dodatno študijo pa je prispeval še Martin Kemp, eden največjih specialistov za Leonarda in profesor na univerzi na Oxfordu. DEIXE SEU LIKE 👍🏻 E ATIVE O LEMBRETE PRUDENTIAL E PETRA APRESENTAM:Live Canto, Bebo e Choro #LiveLeoComPrudentialPATROCÍNIO: LÍNEA CACHAÇA CABARÉAPOIO: AC... Leonardo Osebno ime Leonardo da Vinci. Spol moški Izvorna oblika Lenart God 6.

POVEZANE KNJIGE