Drevo janičarjev

Drevo janičarjev - Jason Goodwin | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jason Goodwin
DIMENZIJA
6,18 MB
IME DATOTEKE
Drevo janičarjev.pdf
ISBN
4751195456415

OPIS

Skrbno izberemo kompozicijo visokega in nizkega drevja, upoštevamo oblike krošenj, velikost ki jo doseže, barvitost listja. Recenzija Bukla. Missiroli (1981) je eden najuspešnejših italijanskih pisateljev, avtor petih romanov, med katerimi smo predzad­njega, Opolzkosti v zasebnosti, v katerem je tematiziral mladostno spolno prebujanje in odraščanje ter vse zadrege in zatajevane strasti, povezane s tem, pred nekaj leti že lahko prebrali v slovenščini.Nagrajena Zvestoba, ki je izšla leta 2019, zanj pa je ... Drevo denarja oziroma tolstolistnica naj bi prinesla srečo tistemu, ki ga goji.

Plod dozori konec poletja v dolgem stroku. Zraste 10 do 15 m visoko. Agata Tadeja Tomažič (1977, Ljubljana) je diplomirala iz francoskega jezika na FF in novinarstva na FDV.

POVEZANE KNJIGE