Angelci padajo gor

Angelci padajo gor - Rudi Podržaj | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rudi Podržaj
DIMENZIJA
4,12 MB
IME DATOTEKE
Angelci padajo gor.pdf
ISBN
4484489393365

OPIS

Angelc je mlad moški angelskega izgleda z eno samo pomanjkljivostjo – ima širok razmik med očmi. To pa postane njegova najmanjša težava, ko se zaplete v sumljive posle s svojim sodelavcem Liscem. Ko prvič pretenta varuhe reda in miru, se začne počutiti vsemogočnega. Zapravlja denar, spogleduje se z Liščevimi hčerkami in načrtuje naslednji zaslužek. Seveda se stvari kmalu zapletejo. Zgodba je postavljena v urbanizirano podeželsko okolje, kjer tradicionalne patriarhalne vrednote naglo izgubljajo svoj vpliv. Avtor Rudi Podržaj je prvencu Begave melodije dnevov (2003) dodal svež roman, ki predstavlja analizo posttranzicijske družbe. 

Glavni junak Simon namreč ne nastopa kot ... Rudi Podržaj (1967), pisatelj in knjižničar, ki živi v Ponovi vasi, je doslej izdal tri romane: ljubezenski roman Begave melodije dnevov (2003), izpoved novodobnega povzpetnika Angelci padajo gor (2007) in pred kratkim izšle Simonove priče (2013), v katerih na primeru nesramnega barabina oriše deviacije sodobne družbe. Objavil je še knjigo za otroke Nikolin potepin (2008) in se ... Angelska gora s skrivnostnim Otliškim oknom je prekrasna destinacija za praznični konec tedna.

Klorheksidin - zlati standard med antiseptiki, ki deluje na bakterije, glivice in določene viruse (viruse gripe, herpesa). 1 Lidokain - lokalni anestetik z začetkom delovanja po 2 do 5 minutah. "A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours." 👤 Tjaša Dorelay, Angelski dotik | Smo Bitja Luči, ki v svet fizičnosti prinašamo stik iz nefizičnega sveta.

POVEZANE KNJIGE