1. umor

1. umor - James Patterson | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
James Patterson
DIMENZIJA
11,19 MB
IME DATOTEKE
1. umor.pdf
ISBN
3723904372118

OPIS

Štiri ženske – štiri prijateljice – se odločijo ustaviti morilca mladoporočencev v San Franciscu. Vsaka od njih je strokovnjakinja na svojem področju, vsaka doda svoj košček znanja pri reševanju primerov – vodi jih Lindsay Boxer, inšpektorica in glavna preiskovalka na oddelku za umore pri sanfranciški policiji, pomagajo pa ji še Claire Washburn, temnopolta strokovnjakinja mestne sodne medicine, Jill Bernhardt, pomočnica okrožnega tožilca, in Cindy Thomas, novinarka pri časopisu Chronicle, odgovorna za poročanje o zločinih.Trije poročni pari so ubiti v štiriindvajsetih urah po slovesnem dogodku. Nobene sledi ni. Samo indici, ki ne vodijo nikamor. Ko se uradna preiskava znajde v slepi ulici, štiri prijateljice korak za korakom, mimo svojih nadrejenih, politike in birokracije, iščejo rešitev. Čas neusmiljeno teče, mesto je prestrašeno in zahteva razrešitev v strahu pred novimi umori. Kaj ta obsedenec sploh hoče? A Lindsay se zdi, da pozna odgovor.Prvi umor je prva knjiga iz zbirke Klub preiskovalk umorov, ki začenja novo serijo forenzičnih trilerjev. Je prava drama, v kateri ne manjka čustvenega naboja in presenetljive akcije.

Sarah odkrije, da je v noči umora Rosie obiskala Bennetovo stanovanje, čeprav je bil on na šolskem plesu.... Vsi programi trenutno RTV Slo 1 RTV Slo 2 Pop TV Kanal A Planet TV TV 3 Brio Kino Sport Klub 1 Šport TV 1 HTV 1 HTV 2 Klasik TV AMC AXN CineStar TV Da Vinci Learning Discovery Fox HBO Minimax National Geographic TLC TV 1000 Prikaži vse ... Umor.

Film / Drama, Združene države Amerike 110 min | IMDB: 5,4 | ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Mati je odločena, da dokaže, da je njeno hčerko umoril njen mož in da ne gre za samomor, kot je sprva videti. umor Slavko ženo Terezijo umoril, ko je spala (FOTO) Še vedno ni znano, zakaj naj bi 77-letni Slavko Leskovar zabodel leto mlajšo Terezijo, saj sta se menda nekaj dni prej pobotala. Nemčijo pretresa štirikratni umor, storilec sodil tudi sebi. Termometer prikaže, kako vroč je članek.

POVEZANE KNJIGE