Zvezde sijejo v temi

Zvezde sijejo v temi - Johanna Thydell | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Johanna Thydell
Zvezde sijejo v temi.pdf
6338523720648

Po Električni zadrgi, ki je bila leta 2004 nominirana za prvenec leta in bila prevedena v srbščino, nas Janja Rakuš iz sveta elektronske glasbe in opojnih substanc popelje v svet čutnosti, erotike in rdečih luči – v Rdečo četrt Amsterdama. Tu spoznamo petindvajsetletnega Vida, ki preizkuša vrsto spolnih tehnik, partnerjev in drog in ob tem filozofira o pomenu življenja. Zaljubi se v prostitutko Sien in raziskuje svojo homoseksualno plat s privlačnim Indijancem. Ob tem se sooča s številnimi nasprotujočimi si občutki, s hladno strastjo in odbojno privlačnostjo. Zgodba doseže vrh, ko se nepričakovano sproži pištola. Nov roman mlade avtorice je t. i. vektorski roman, ki niza dogodke med točkama A in B, med katerima se zvrstijo določeni junaki in določene prigode. Zanj je značilna fragmentarnost, neposrednost in domiselna metaforičnost. Atmosferski vidik romana avtorica ustvarja z inovativno uporabo notnih zapisov in kitarskih rif.

JCR - faktor vpliva serijskih publikacij iz Journal Citation Reports SNIP - faktor vpliva serijskih publikacij iz Source Normalized Impact per Paper ... Zvezde sijejo v temi.

izd. Založništvo in izdelava - Dob pri Domžalah : Miš, 2007 Jezik ... ELINKS.SI - e-publikacije z zapisi v COBIB.SI Drugi informacijski viri.