Živim, da pripovedujem

Živim, da pripovedujem - Gabriel García Márquez | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gabriel García Márquez
DIMENZIJA
10,34 MB
IME DATOTEKE
Živim, da pripovedujem.pdf
ISBN
6643348520735

OPIS

magičnega realizma, nam v svojem prepoznavnem slogu v delu Živim, da pripovedujem, predstavi svoje življenje. Živim, da pripovedujem Ko sem prvič prebrala njegovo biografijo Živim, da pripovedujem , so se odgrnile mnoge tančice njegove literature; kot bi vstopila v prepovedani prostor med resničnostjo in fikcijo, kot bi stopila v zaodrje takoj po čudoviti predstavi in videla igralce, ki si brišejo šminko, slačijo kostume, utrujeni od gledališke magije, ki so nam jo omogočili zadnji dve uri. Živim, da pripovedujem (Vivir para contarla, 2002) ISBN 140003454X; Sklici in opombe V četrtek je na svojem domu v mehiški prestolnici umrl znani kolumbijski pisatelj, Nobelov nagrajenec Gabriel Garcia Marquez, star 87 let. Vest o njegovi smrti je najprej sporočila tiskovna predstavnica njegove družine, pozneje pa je informacijo potrdil še kolumbijski predsednik Juan Manuel Santos.

Narodnost: kolumbijska književnost Event in Maribor, Slovenia by Maribere on Wednesday, May 16 20185 posts in the discussion. ŽIVIM, DA PRIPOVEDUJEM 1. del Gabriel Garcia Marquez učila 2007, mehko vezana žepnica, 319 strani, zelo lepo ohranjena knjiga Readers' questions about Živim, da pripovedujem.

POVEZANE KNJIGE