Vegetarijanske jedi z vsega sveta

Vegetarijanske jedi z vsega sveta - Martin Kintrup | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Martin Kintrup
DIMENZIJA
3,80 MB
IME DATOTEKE
Vegetarijanske jedi z vsega sveta.pdf
ISBN
2904844694551

OPIS

Vegetarijanske jedi slovijo kot izredno zdrave. V knjigi je poskrbljeno za raznolikost in okusnost vegetarijanskih jedi, saj je predstavljeno več kot 100 receptov z vsega sveta, od Italije do Indije, od Tajske do Turčije. Podatki so predstavljeni v preprosti obliki z veliko kratkih opisov o sestavinah mednarodne vegetarijanske kuhinje katerim so dodane predstavitve začimb, zelišč in drugih začimbnih dodatkov ter nasveti za številne različice z drugimi sestavinami, ki prinašajo dodatno raznolikost.

Tartuflanghe Oljčna in tartuf omaka, Tartuflanghe Akacijev med z belim tartufom, Šiitake v marinadi iz jabolčnega balzamika. V še vedno hladnih mesecih zamrznjena polja pomenijo, da sveži pridelki še niso na voljo. Ruska gospodinjstva v tem času pripravijo zalogo mačanke, gobove juhe, ki jih nasiti in ogreje ob zgodnjepomladnih petkovih večerih.Druga krepčilna in priljubljena izbira so enolončnice in juhe iz korenovk ali gomoljnic in ješprenja. Gabriele Kurz v restavraciji Magnolia, ki se nahaja v resortu s petimi zvezdicami Madinat Jumeirah v Dubaju, svojim gostom z vsega sveta ponuja vegetarijanske jedi za sladokusce na vrhunski ravni.

Testenine z lečino omako. Recept za omako iz leče, dišavnih začimb in buče.

POVEZANE KNJIGE