Tesnoba vplivanja

Tesnoba vplivanja - Harold Bloom | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Harold Bloom
DIMENZIJA
3,77 MB
IME DATOTEKE
Tesnoba vplivanja.pdf
ISBN
1750943300405

OPIS

Veliko ljudi je anksioznih, kadar se soočajo s pritiski v službi, ali ko se odločajo o pomembni odločitvi. Ko pa se začne tesnoba pojavljati in ponavljati brez pravega vzroka, ko začne hromiti naše vsakdanje življenje, pomeni, da je prerasla običajno tesnobo in se razvila v anksiozno motnjo. Tesnoba Najpogostejši simptomi so stiskanje v prsih, obdobja hitrega razbijanja srca, kepa v trebuhu, glavoboli in zmedenost.

Seveda pa se vedno razveselimo vašega pisma.pisma. Bloom (1930) je zaslovel s knjigo Tesnoba vplivanja. Napisal je več kot dvajset knjig in nekaj sto razprav ter spremnih besed, njegovo najbolj odmevno, tudi […] Tesnoba ali anksioznost je vrsta strahu, ki se pojavi ob občutku posameznika, da ne bo mogel obvladovati življenjskih težav.

POVEZANE KNJIGE