Moj očka

Moj očka - Lila Prap | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lila Prap
DIMENZIJA
3,41 MB
IME DATOTEKE
Moj očka.pdf
ISBN
1149880503356

OPIS

Besedilo se z ilustracijami spaja v neločljivo celoto, saj z besedami, ki uhajajo »nadzoru« pravopisa, vzpostavlja in zagovarja ... Moj očka ne hiti, moj očka ne divja! Zame ima ves čas tega sveta! Moj očka je pogumen, pravi junak! Kadar sem z njim, sem tudi jaz tak! Z očkom se najraje skrivalnice igram! Če se očka skrije, se skrijem tudi sam! Moj očka je šaljivec, mojster za norčije! Takšne vice poka, da me od smeha zvije! Z očkom si izmišljava cel kup besed ... Na moj grob ne pozabite, bele sveče nanj prižgite, bele sveče naj gore, vas spominjajo na me. 42 OB GROBU Čez poljane tihe zvočnek poje zdaj.

Solze bom mamici jaz brisal in lajšal njeno ji gorje. Veš, nima vsak, kar jaz premorem, ljubezen v mojem srcu je. Moj očka se včasih razburi, ker ga kaka stvar razkuri, a kmalu se pomiri in nam spet veselje deli.

POVEZANE KNJIGE