10 malih piščančkov

10 malih piščančkov - Sandra Grimm | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sandra Grimm
DIMENZIJA
4,89 MB
IME DATOTEKE
10 malih piščančkov.pdf
ISBN
2872589401731

OPIS

Psička Bailey v video posnetku je nekega dne na dvorišču zagledala 10 izgubljenih piščančkov, ki so tavale v neznano, zato jih je enostavno posvojila. Oglejte si njihovo druženje, ob katerem bi človek najraje kar zajokal! Ko psička posvoji 10 zapuščenih piščančkov.

Kakšen lep ... Domov > Vse knjige > Otroško in mladinsko > Dojenčki in malčki > Kartonke in tipanke > 10 malih piščančkov 10 malih piščančkov Sandra Grimm. Otroka sta od nje zahtevala, da mu omogoči zdravljenje. 10 zapuščenih piščančkov je tavalo po dvorišču - ko so se približali temu psu, se je zgodilo to. Psička Bailey v video posnetku je nekega dne na dvorišču zagledala 10 izgubljenih piščančkov, ki so tavale v neznano, zato jih je enostavno posvojila.

POVEZANE KNJIGE