Zlomljeni april

Zlomljeni april - Ismail Kadaré | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ismail Kadaré
DIMENZIJA
9,84 MB
IME DATOTEKE
Zlomljeni april.pdf
ISBN
4896042987305

OPIS

dr. Martin Berishaju hvala za potrpežljivost, številne konstruktivne debate in VSA pojasnila! Očetu in mami ter preostalim članom velike ... Odtlej v Franciji živeči avtor je prejel številne nagrade, med njimi mednarodno Bookerjevo nagrado (2005) in nagrado asturijskega princa (2009), večkrat pa so ga predlagali tudi za Nobelovo nagrado.

V deželi »tam spodaj« sta dve veliki pobudi začela velikana na področju alkoholnih pijač. Campari Group, ki ima v svojem portfelju znamke Skyy, Aperol in Campari, se je avstralskim lokalom poklonil z akcijo »Pretreseni, ne zlomljeni« (»Shaken Not Broken«). Odtlej v Franciji živeči avtor je prejel številne nagrade, med njimi mednarodno Bookerjevo nagrado (2005) in nagrado asturijskega princa (2009), večkrat pa so ga predlagali tudi za Nobelovo nagrado.

POVEZANE KNJIGE