Z roko v roki v svet črk

Z roko v roki v svet črk - Kristina Ločniškar, Milena Osredkar | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kristina Ločniškar, Milena Osredkar
DIMENZIJA
11,98 MB
IME DATOTEKE
Z roko v roki v svet črk.pdf
ISBN
3554846776276

OPIS

Odločila sem se, da podarim nekaj, kar sem ustvarila, nekaj sebe, nekaj tople energije, objem na daljavo, spodbudno misel, iskrico za novo upanje... Z ROKO v roki Kajuhovci smo Z ROKO V ROKI kul. Dragi starši! Na šoli imamo Šolski sklad, ki zbira sredstva za: ∫ pomoč socialno šibkim učencem, ∫ sofinanciranje dejavnosti, ki se ne financirajo iz javnih sredstev (izleti, tabori, udeležba na tekmovanjih, predstave, krožki, delavnice, raziskovalne dejavnosti…), Z ROKO V ROKI ZA LEPŠI SVET - projekt Comenius.

Tokratni projekt je več partnerski, kar pomeni, da skupaj sodeluje devet držav: poleg Slovenije še Nemčija, Italija, Velika Britanija, Španija, Poljska, Madžarska, Bolgarija in Turčija. Vse informacije v zvezi z vpisom otrok v Kranjske vrtce za šolsko leto 21/22 (vloga 21/22, sprejemanje, oddajanje vlog, dokazila…) , bodo objavljene na naši spletni strani , v sredo, 24.2.21. Hvala za razumevanje, Z roko v roki za prihodnost visokošolskega izobraževanja.

POVEZANE KNJIGE