Vrnitev v Barsaloi

Vrnitev v Barsaloi - Corinne Hofmann | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Corinne Hofmann
DIMENZIJA
5,53 MB
IME DATOTEKE
Vrnitev v Barsaloi.pdf
ISBN
3553024012184

OPIS

... Bela Masajka je avtobiografski roman Corinne Hofmann, kjer opisuje svoje življenje v Keniji med Masaji.Avtorica je po narodnosti pol Francozinja in pol Nemka, živi v Švici.Izvirni naslov Die weiße Massai je prevedla Maruša Mugerli. Ker je bila knjiga velika uspešnica, se je avtorica odločila, da napiše še dve knjigi, ki sta nadaljevanje Bele Masajke. 7.

Od tam je pred štirinajstimi leti s hčerko Napirai pobegnila pred ljubosumnim masajskim možem Lketingo in si začela graditi novo življenje v rodni Švici. V Kenijo se ni nameravala vrniti nikoli več. Po Beli Masajki, prvem romanu mlade Švicarke, v katerem opisuje svojo zaljubljenost in težavno življenje med kenijskimi domorodci, je sledilo nadaljevanje Zbogom, Afrika, ko tudi ljubezen ni zmogla premostiti kulturnih razlik.

POVEZANE KNJIGE