Varuh

Varuh - Nicholas Sparks | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nicholas Sparks
DIMENZIJA
7,38 MB
IME DATOTEKE
Varuh.pdf
ISBN
5637443401328

OPIS

Nežna ljubezenska zgodba s kančkom srhljive napetosti.Preden je Julie umrl mož, ji je zapustil nemško dogo in obljubo, da bo vedno bdel nad njo. Julie še vedno živi v moževem rodnem mestecu v Severni Karolini in po štirih letih žalovanja se končno počuti pripravljeno za novo ljubezen. A sanjski Richard, uspešen in privlačen inženir, s katerim se je začela videvati in ki ravna z njo kot s kraljico, ne zaneti v njej tiste prave iskrice. Vse bolj pa jo začne privlačiti Mike, zanesljiv in dober prijatelj, ki je že leta zaljubljen vanjo. Toda namesto strastnega razmerja se za Julie začne prava nočna mora - spopasti se mora z lažmi in prevarami zalezovalca, ki ga žene strupeno ljubosumje.

To so dejansko posebna vrsta moških in žensk, ki v vrtincu najhujših neurij in razpenjenih valov tvegajo svoja življenja v službi z načelom: Da bi drugi živeli! Varuh pacientovih pravic lahko pacientom učinkovito pomaga v številnih primerih, zavedati pa se je treba, da varuh ni odvetnik pacienta, ampak samo njegov svetovalec, ki lahko posreduje v postopkih ali poskrbi za to, da pacient pridobi možnost uveljaviti svoje pravice. Kupi Varuh otrokovih dolžnosti: ali nehajte se ukvarjati z otrokovimi pravicami! + Mala knjiga za velike starše skupaj ter prihrani dodatnih 2,76 € (7.19%) 20,00 € 18,37 € 15,61 € Max Walker je zagrenjen varuh časa, najmočnejši pripadnik elitne enote za varovanje časa, ki so jo ustanovili za to, da bi uveljavila en sam zakon: nihče ne gre nazaj. Toda Walker naleti na sebi primernega nasprotnika, senatorja McComba (Ron Silver), pokvarjenega in neizprosnega politika, ki se je trdno odločil spremeniti preteklost, da ... Varuh v rži je sodoben roman, katerega glavni poudarek ni več na dogodkih, temveč na osebi.

Markiz Cainewoodski si je prisegel, da bo maščeval smrt mlajšega brata Colina. Za zločin krivi razvpitega pirata Strelo.

POVEZANE KNJIGE