Uročena

Uročena - Elizabeth Lowell | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Elizabeth Lowell
DIMENZIJA
6,81 MB
IME DATOTEKE
Uročena.pdf
ISBN
1115454642783

OPIS

Simon Zvesti si je prisegel, da se ne bo nikoli zaljubil, kajti ljubezen bojevnika oslabi. S prelepo Ariane se bo tako poročil iz dolžnosti, to pa je tudi vse. A ko jo prvič zagleda, se v njem zdrami vse prej kot zgolj občutek dolžnosti. Ariane se v Anglijo podaja po izdaji, ki jo je skoraj pokončala. Mladenka si ne želi nobenega moškega in nikomur ne zaupa, o njenem gorju pa govorijo le žalobne melodije, ki jih izvablja iz svoje lire. S Simonom se poroči brez želje po zakonskih dolžnostih. Njun zakon naj bi Spornim deželam zagotovil mir, toda zgolj poroka ne bo dovolj. Simon mora Ariane poučiti o strasti, ona mora njega poučiti o zaupanju. In oba se morata prepustiti opojnemu uroku ljubezni … sicer jima grozi smrt. »Čisti užitek ... prečudovito, čarobno, čustveno in čutno.« - Romantic Times »Prevzemajoče ... čutni prizori so vroči.« - Publishers Weekly

Bila je pri vedeževalki. Nasveti Mame Manke.

oktober 2004 02:00 12. julij 2006 19:05 Jack se s sestro in bratoma po materini smrti skriva v stari hiši na skrivnostni kmetiji, po kateri tava grozljiva prikazen. Jack se s sestro in bratoma po materini smrti skriva v stari hiši na skrivnostni kmetiji, po kateri tava grozljiva prikazen.

POVEZANE KNJIGE