Potovanje v Jutrovo deželo

Potovanje v Jutrovo deželo - Hermann Hesse | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hermann Hesse
DIMENZIJA
8,10 MB
IME DATOTEKE
Potovanje v Jutrovo deželo.pdf
ISBN
2982864815192

OPIS

stoletja; ter da si sam rdeči vampir, ki se mora potikati okoli, a nikjer ne najde pokoja, zaradi česar je shiran, toda upa na ničelno vakuumsko stanje kvantne svetovne revolucije. ELINKS.SI - e-publikacije z zapisi v COBIB.SI Drugi informacijski viri. JCR - faktor vpliva serijskih publikacij iz Journal Citation Reports SNIP - faktor vpliva serijskih publikacij iz Source Normalized Impact per Paper SICRIS ‒ informacijski sistem o raziskovalni dejavnosti v Sloveniji Katarina Bogataj Gradišnik je napisala spremno besedo k Hessejevemu romanu Potovanje v Jutrovo deželo, ki ga je v sloveščino prevedel Jože Udovič.

Imeli so svoj jezik, pisavo, razvili koledarja in še mnogo drugih stvari, ki jih še danes uporabljamo v vsakdanjem življenju. Potovanje v deželo majev. Išči na tem mestu.

POVEZANE KNJIGE