Nežine črke

Nežine črke - Viktorija Zmaga Glogovec | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Viktorija Zmaga Glogovec
DIMENZIJA
4,37 MB
IME DATOTEKE
Nežine črke.pdf
ISBN
8573415995582

OPIS

Vsa-kodnevne zgodbe iz vrtca preliva v Nežino samopotrjevanje, otroku pričara čustva sreče in ponosa, ko uspe napisati svoje ime, Prek Nežine zgodbe pa omogoča identifikacijo otroka z glavno junakinjo Nežo, ki se nauči brati in pisati igraje, preden gre v šolo. Očka in sestrica Nuša ji namreč kupita črke, ki pa so prav posebne, saj se ponoči in podnevi zabavajo, se igrajo z Nežo in ji pomagajo odstirati čarobnost branja in pisanja. Nežine črke (Društvo Mohorjeva družba, Celje, 2006) Knjige za mladino.

COLIB.SI - podatki o slovenskih knjižnicah CONOR.SI - normativna datoteka osebnih in korporativnih imen ... Z zgodbo Nežine črke je Viktorija Zmaga Glogovec, ki se je kot avtorica mnogih literarnih besedil in scenarijev za predšolske otroke preizkusila že večkrat, podala ideje, kako otroku od rojstva naprej organizirati za razvoj branja in pisanja primerno okolje. Avtorici knjige Z roko v roki v svet črk Kristina Ločniškar in Milena Osredkar ... Nežine črke.

POVEZANE KNJIGE