Neenakost v svetu

Neenakost v svetu - Pierre-Noël Giraud | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Pierre-Noël Giraud
DIMENZIJA
5,31 MB
IME DATOTEKE
Neenakost v svetu.pdf
ISBN
4650008601190

OPIS

V času pandemije se povečuje tudi socialna neenakost. »Če se ne bomo odzvali pravilno na pandemijo, se bodo nadaljevali slabi trendi, tako da je pomembno, da se zdaj ti premagajo, saj pospešujejo socialno neenakost in populizem,« so se strinjali vsi gostje panela. potrjujejo, da se v Sloveniji ohranjajo (praktično) vse dimenzije neenakosti v zdravju in da je socialno-ekonomski položaj, izražen z izobrazbo, njen glavni dejavnik.

stoletju je imel približn... nakup: Neenakost v svetu. Na vprašanje o neenakosti Giraud odgovarja precej izvirno: namesto da bi primerjal družbeno neenakost (in razvoj) v raznih državah, se ukvarja z notranjimi in zunanjimi, družbenimi in prostorskimi neenakostmi kapitalizmov in s tem pokaže, kakšna je ekonomska dinamika sodobnega sveta. Inštitut za proučevanje enakosti spolov in študentsko društvo za mednarodne odnose Globallis sta ob svetovnem dnevu žensk, 8.

POVEZANE KNJIGE