Najkrajša zgodovina vsega

Najkrajša zgodovina vsega - Neal Layton | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Neal Layton
DIMENZIJA
8,72 MB
IME DATOTEKE
Najkrajša zgodovina vsega.pdf
ISBN
2912104620667

OPIS

Revija Zgodovina za vse (od 1994) in zbirka zgodovini.ce (od 2003) sta dva izmed temeljnih... Zimski solsticij ali zimski Sončev obrat, je astronomski pojav, dan v letu, ko je dnevna svetloba najkrajša, noč pa najdaljša.Na severni polobli zimski solsticij obeležujemo decembra. Zimski solsticij na severni polobli se pojavi, ko je Sonce najbolj oddaljeno od te hemisfere. Najkrajša zgodovina je 1850 - MB - raziskava 2 tedna.

Prireditve Ni dogodkov. Bližjiknjigi Spletni portal Javna agencija za knjigo Republike Slovenije Metelkova 2b 1000 Ljubljana 01 478 79 92 [email protected] ... Revija Zgodovina za vse je usmerjena v historično antropologijo in se ukvarja z zgodovino vsakdanjega življenja in zgodovino od spodaj ali zgodovino malih ljudi.

POVEZANE KNJIGE