Med Turki in Rusi

Med Turki in Rusi - Anton Aškerc | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anton Aškerc
DIMENZIJA
4,44 MB
IME DATOTEKE
Med Turki in Rusi.pdf
ISBN
3140438623558

OPIS

[email protected] Po mojem mnenju Trump pametno ravna,ZDA ne bodo nič zgubile, v "godljo" poriva Ruse in Kitajce,kar ni slabo za Kurde,kajti Rusi se bodo morali "odločati" med Sirijci ( vezani na Irance) in Turki (ki posegajo na ozemlje Sirije,ko se spravljajo na Kurde). Zaključen je drugi dan dogajanja na evropskem prvenstvu v odbojki. Turčija je bila zanesljivo boljša od Severne Makedonije (3:0), nekaj več dela pa so z Belorusi imeli Rusi, ki so se vrnili po zaostanku za končno zmago s 3:1 v nizih.

Ruski predsednik Vladimir Putin je Turke celo obtožil, da so ga sestrelili zato, da bi zaščitili tajno trgovino z nafto, ki jo imajo Turki s skrajneži Islamske države. [email protected] Po mojem mnenju Trump pametno ravna,ZDA ne bodo nič zgubile, v "godljo" poriva Ruse in Kitajce,kar ni slabo za Kurde,kajti Rusi se bodo morali "odločati" med Sirijci ( vezani na Irance) in Turki (ki posegajo na ozemlje Sirije,ko se spravljajo na Kurde). Zaključen je drugi dan dogajanja na evropskem prvenstvu v odbojki.

POVEZANE KNJIGE