Vse v eno

Vse v eno - Dario Cortese | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dario Cortese
DIMENZIJA
10,94 MB
IME DATOTEKE
Vse v eno.pdf
ISBN
1354939508119

OPIS

Izdelava, ki združuje računalnik in zaslon v eno napravo zagotavlja, da ti računalniki zavzamejo kar se da malo prostora, njihov izpopolnjen videz pa jih naredi primerne tudi za uporabo v poslovnem okolju. V čolnih so skupaj vse za eno, ena za vse, veslajo složno, po navodilu krmarja, in novim ciljem, novim zmagam naproti, »zmag je namreč več vrst, saj s tem dajemo druga drugi moč in pogum za premagovanje vsakodnevnih težav. Hočemo povedati, vse v optimističnem tonu, kako se nam zdi skrajno primerno, da se je toliko ministrstev združilo v možu, ki je - tako mnogi njegovi sodelavci, sopotniki ali samo naključni mimoidoči - izjemno delaven. Da vstaja zelo zgodaj in hodi pozno spat, kar delovni slovenski naturi izjemno imponira. Vse v enem, eno v vsem.

Kljub temu je bilo v zadnjih tednih veliko govora o zamudah s cepivi, predvsem v povezavi s podjetjem AstraZeneca. "Skoraj nemogoče bi bilo pričakovati, da pri tako zahtevnem procesu ne bo nobenih zapletov ... Vse, kar je elegantno, je odeto v Chanelova oblačila.

POVEZANE KNJIGE