Skrivno oko

Skrivno oko - Janez Kajzer | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Janez Kajzer
DIMENZIJA
11,73 MB
IME DATOTEKE
Skrivno oko.pdf
ISBN
6554263541312

OPIS

Zasedba Prevajalec: Jakob Jaša Kenda Režiser: Lary Zappia Asistenca dramaturgije: Simona Semenič Dramaturg: Tea Rogelj Lektor: Srečko Fišer Scenograf: Slavica Radović Nadarević Kostumograf: Leo Kulaš Avtor glasbe: Duško Rapotec Steven Dietz SKRIVNO OKO Private Eyes Medtem ko se igralec in igralka, zakonska partnerja, pripravljata na uprizoritev nove igre, igralec opazi nenavadno naklonjenost med svojo ženo in režiserjem. Ali je njuno razmerje čisto profesionalno ali gre... Predstava Skrivno oko PDG je rdeče strastna, črno zabavna in z resnico za desert Zadnja predstava Primorskega dramskega gledališča Skrivno oko, katere premiera je bila v četrtek, je prvovrstna avantura.

Po odprtju zavre bolečina, zmanjšuje otekanje in rdečino. V domačem ječmen vnetje na notranji trepalnic in se kaže z rdečico, nežnosti, vendar belo piko, kot je v konvencionalni ječmena na površini ... Oko je tako videti bolj odprto in spočito.

POVEZANE KNJIGE